Thursday, 7 July 2011

F!rst St0ry 0f Me

First2 ni cm blur2 ckit la nk st0ry2 niey ... Tapi disebabakan desakan keb0sanan ku nak tul!s sumth!ng jugak ... Baru jew lepas ed!t ck!t2 tad! samb!l layan fav0urite s0ng aqu !a!tu Tech0 yang memang member2 aqu x suke n d!orang ckp lagu cmtu just make them fell migra!n .. Sampa! aty taw ... !!! Tap! aqu 0key jew ngn k0men d!0wang yang agak membunuh ku !tu .... hahahaa ... !!! D!owang tu kak! suma nyer m!nah karat ... Layan lagu yang semuanya cam nak nang!s jew ..  Skunk nie  baru la nampak cam bl0g ck!t .... hahahaaa... !!! tap! mas!h banyak lag! yang tak memuaskan aty and st!ll a l0t 0f th!ng i need t0 learn ... Ad00oooyaaiii .... !!! skunk ni aqu kene serang penyak!t Ins0mn!a la pulak .. memang x dew rase nak tidow langs0ng dahlah bes0k claz nak kne na!k m0wn!ng ... Urrmmmm ..!!

Disebabkan idea dah k0ntang s0 aqu nk st0p takat nie jew lah k ....Bubyeee ...!!  (^-^) .... < Me_Yana >
 

No comments:

Post a Comment

♔.. Assalammualaikum ..♔
Sila c0nteng k0men anda disini