Saturday, 17 September 2011

Kisah Aty

lamak da jak da sik update ku pun bl0g t0wq ea ...Twuq sik ..?? Ary t0wq ku sik tawuq la nak madah ku eppy ka pa ..?? ku sent mecej kat faceb00k Lukman yang ku madah ku miss ngan nya .. then twuq x..?? nya eply nya madah nya miss ngan ku wak ngan nya nyesal c0z ninggal aqu n x pat lupak aku and till n0w nya masih sayang ngan aqu .. T0wq la jawapan yang ku nak tunggu selamak t0wq .. Cyesly ku madah ku nang miss gilak2 ngan nya p ku x tawuq kenak perasaan ku dah sik cam d0l0k gik .. Maybe aty aqu da anc0 gilak tyme nya ninggal aqu camya jak untuk 0wang laen .. Patut ka aqu lupak kisah lamak ya n maafkannya ...?? Patut ka aqu melupak segala lukak yang nya penah p0lah ngan aqu camya jak ..??  Cigek gik cita ku m0wq padah t0wq .. tyme qu ditinggal L0kman aqu kenal ngan duak 0wang laki nama Az biak dari Mukah n Nur Prima dari kuching area Sat0k .. Nur Prima nang bait gila ngan aqu ... Nya sanggup nerimak aqu seadanya .. Aqu x tawuk la kenak aty ku keras gilak ngan 0wlaki kinek t0wq .. Prima sanggup nunggu aqu sampey aty ku terbukak untuk c0uple gk ... Adussshh ..!!! cian qu ngan nya c0z aqu pun sik tawuq bila qu sedia m0k c0uple gik .. Qu nang da jerak mena nak c0uple aih .. Takut qu aty qu kenak lukak gik .. Gikpun aqu masih sik dapat lupak ngan L0kman sampey kinek t0wq .. Sakit mena palaq ku pikey hal idup qu t0wq aih ... Urrmmm ..!!! da la malas qu nak melalut kat cit0q eah .. k la ..chaw ..!! bubbyee ..!! ( 0 _ 0 ) ...