Monday, 17 October 2011

Br0ken Heart

Hari tk aty ku ada macam-macam rasa jak .. Yang paling terkesan gilak kat aty ku t0k pasal Lukman .. Aqu x tawuq gik la pa gik yang c Lukman ya m0k dari aku .. Lepas ya p0lah hal smpey terputus hubungan kamek 2 then nya m0k balit gik .. Bila da diberik peluang keduak kakya nya gik madah dirik sik tawuq pa dim0k aty nya even kamek 2 da sama .. X b0d0 ka mn nya bebunyi kedak ya .. Nya malu nak ekp0s balit hal kamek 2 nak balit .. Mun nya malu nak kapel ngan ku balit k pa la nya ajak qu return back n datang balit dalam idup aqu .. sengsara aqu dip0lah Lukman kedak t0wq aih ...!! cyes qu madah .. Kali t0k malas qu nak b0d0w gik tam 0wlaki eah .. mun nya nak blah lantak nya la gik .. Malas da qu nak merayu2 ngan 0wg waima ku nang cayang gila babi ngan nya ..Aqu oun da juak aty n perasaan x kan la aqu jak yang perlu jaga aty 0wg .. Sekali aty ku da kenak sakit cmney2 pun aty ku x kan dapat ku ubah cam d0l0k gik .. V pa Lukman kali t0k kitak p0lah kamek cam t0wq nak .. kelak es0k 0r lambat cepat nya kitak akan merasa juak apa yang kamek rasa .. Jangan jak bila da masa ya tiba baruq kitak nak merayu2 bak puj0k kamek balit c0z kamek rasa bila da tyme ya nak nagga muka kitak pun kamek da x m0k .. kitak da ajar aty kamek jadi git0k nak ..?? Sebel0m t0k pun kamek da biasa idup tanpa ktk .. x kan la kali t0k kamek x dapat .. 000wwwhh .. nehi 2 pagal .. !! kamek akan ik0t jak rentak yang kitak pun p0lah .. kamek 0key jak..!! Tym kamek mena2 cayang ngn kitak cmt0k kitak p0lah kamek nak ..?? x pa hal .. kamek dapat juak idup tanpa 0wlaki n kamek rasa lebih aman agik mun x da 0wlaki dalam idup idup kamek .. X la aty kamek sakit .. Single is much m0re better than a d0uble ..!! c0z aqu boleh p0lah pa jak yang aqu suka ..tanpa ada 0wg nak halang .. Kamek sabar jak pa yang kitak p0lah ngan kamek Man .. Kali t0k kamek nak ngga mena2 takat ney jak eg0 b0d0w ktk ya smpey ...??? 0ne day kitak kan carik kamek balit juak .. c0z start dari kitak tinggal kamek cam binatang d0l0k kamek da nekad nak ubah idup kamek smapey kitak x kan cayak bila kitak da ngga kamek da berjaya kelak ... Tyme t0k memang la kitak hanya mandang kamek cam perecak bur0k jak ... X pahal .. Ary ya akan tiba juwak .. kitak tunggu jak k Man .. B0h bila kitak da nangga kamek berubah lak baruk kitak nak tehegeh2 nak nunjuk muka sep0sen kitak ya .. ya jak mintak kamek ngn kitak ..




k la .. Cukup la kerec0 qu ary t0wq .. Lak samb0ng agik ..!!
bubye ... ME _ YANA ( '_' )